000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
01197nam a22002175i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
090605s2009 sp a c 000 1 spa d |
ISBN |
ISBN |
9788496629738 |
CDU |
CDU |
64:087.5 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Serres, Alain |
Datas asociadas ao nome |
(1956- ) |
Termo indicativo de función |
autor/a |
-- |
214763 |
TÍTULO UNIFORME |
Título uniforme |
Une cuisine tout en chocolat |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Una cocina toda de chocolate |
Resto do título |
: 60 recetas y relatos en torno al mundo del chocolate ; Textos de Alain Serres ; Ilustraciones de Nathalie Novi |
Autores |
/ Alain Serres; Nathalie Novi |
EDICIÓN |
Edición |
1ª ed. |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Madrid |
Editorial |
: Kokinos |
Data de publicación |
, 2009 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
52 p. |
Outras características físicas |
: ils. a cor |
Dimensións |
; 30 cm. |
RESUMO |
Resumo |
"Una cascada de recetas, relatos e informaciones que nos llevan por todo el mundo, desde América del sur, tierra natal del cacao, hasta Indonesia, pasando por África y sus sabores afrutados. Este libro es una iniciación a distintos postres tradicionales y a platos innovadores pero, sobre todo, es una invitación a un gran viaje imaginario al país del chocolate." [En 4ª de cuberta; sinopse elaborada pola editorial]. |
DESTINATARIOS |
Nota de audiencia |
1º-2º ESO |
-- |
3º-4º ESO |
-- |
1º-2º BAC |
-- |
Adultos/as |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Chocolate |
-- |
1660 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Receitas de cociña |
-- |
6970 |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Novi, Nathalie |
Termo indicativo de función |
ilustrador/a |
-- |
5550 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |